Livrare si retur

Livrarea catre dumneavoastra a produselor achizitionate de pe site-ul www.raed.ro se realizeaza prin curier.

­čÜŤ TRANSPORT GRATUIT ­čÜŤ
Atentie comanda minima pentru transport gratuit este de 299 RON! Sub aceasta valoare se percepe o taxa de transport de 19 lei (fara alte taxe pentru km suplimentari)
Termen de livrare: 24-48 ore
 
Firma de curierat poate inregistra, in mod exceptional, intarzieri ce tin de organizarea lor interna, insa de care nu ne putem face responsabili. Deasemenea, in perioadele aglomerate (de genul Black Friday, sarbatorile de Craciun, Paste etc) termenul de livrare se poate prelungi.

 

Returnarea produselor

Cump─âr─âtorul poate solicita returnarea produselor ├«n urm─âtoarele situa╚Ťii:

 

Produsele au fost livrate / facturate gre╚Öit. Livrarea altor produse dec├ót cele solicitate trebuie semnalat─â imediat. Cump─âr─âtorul poate solicita returnarea acestuia pentru ├«nlocuire, iar dac─â produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru ├«nlocuire sau rambursarea integral─â a contravalorii. Daca se agreeaz─â ├«nlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va pl─âti diferen╚Ťa, respectiv dac─â valoarea este mai mic─â, va primi o rambursare par╚Ťial─â p├ón─â la valoarea produsului ├«nlocuitor. Costurile de retur ╚Öi de transport pentru produsul ├«nlocuitor, dac─â este cazul, sunt suportate de client.

 

Produsele prezinta defecte de fabricatie;

 

Cump─âr─âtorul are dreptul s─â notifice ├«n scris V├ónz─âtorului c─â renun╚Ťa la cump─ârare, f─âr─â penalit─â╚Ťi ┼či f─âr─â invocarea unui motiv, ├«n termen de┬á14 zile┬áde la primirea produsului. De asemenea, ├«n conformitate cu┬áart. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cump─âr─âtorul are dreptul de a denun╚Ťa unilateral contractul la distan╚Ť─â, ├«n scris, ├«n termen┬áde 14 zile┬áde la data primirii produsului/produselor, f─âr─â penalit─â╚Ťi ╚Öi f─âr─â invocarea vreunui motiv. ├Än acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor c─âdea, conform legii, ├«n sarcina Cump─âr─âtorului.

 

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de folosire,uzură fizică sau deteriorare.

 

Ne propunem s─â livr─âm parfumul original ar─âbesc / oriental clien╚Ťilor no╚Ötri. Dac─â nu sunte╚Ťi familiarizat cu Parfumurile Ar─âbesti v─â rug─âm s─â cere╚Ťi o mostr─â ╚Öi ├«ncerca╚Ťi mai ├«nt├ói e╚Öantionul ├«nainte de a deschide sigiliul. V─â rug─âm s─â ├«ncerca╚Ťi e╚Öantionul ╚Öi odat─â ce sunte╚Ťi mul╚Ťumit de produs, ├«l puteti folosi. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi: Marfa trebuie s─â ne fie returnat─â ├«n stare original─â neutilizat─â ╚Öi ├«n ambalaj original. ├Än cele din urm─â, v─â pute╚Ťi bucura de parfumuri autentice ╚Öi aceasta este promisiunea ╚Öi garan╚Ťia noastr─â.

 

Dac─â se agreeaz─â ├«nlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cump─âr─âtorul va pl─âti diferen╚Ťa, respectiv dac─â valoarea este mai mic─â, va primi o rambursare par╚Ťial─â p├ón─â la valoarea produsului ├«nlocuitor. Costurile de retur ╚Öi de transport pentru produsul ├«nlocuitor, dac─â este cazul, sunt suportate de Cump─âr─âtor. ├Än cazul ├«n care produsele a c─âror returnare se solicit─â prezint─â ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzur─â, zg├órieturi, lovituri, ne rezerv─âm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sum─â, suma ce va fi comunicat─â dup─â evaluarea prejudiciilor aduse.

 

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.