Interpretarea notelor de parfum

Cum cumpar un parfum arabesc daca nu stiu cum miroase?

 

Mai jos aveti explicații detaliate despre notele parfumurilor noastre și caracterisci care sigur vă vor ajuta să alegeți parfumul arăbesc dorit.

 

Asemănător modului în care notele muzicale alcătuiesc o melodie, notele de parfum sunt componentele individuale care atunci când sunt combinate, formează un parfum arăbesc unificat, luxos si plăcut.Am creat un ghid care explică care sunt notele de parfum arăbesc și tot ce trebuie să știți despre ele pentru a înțelege mai bine parfumurile arăbesti in general.

 

Ce sunt notele de parfum?

Notele de parfum sunt ingredientele care compun un parfum. După ce pulverizați parfumul, nasul începe să simtă și să recunoască anumite mirosuri, pe care le numim note.

Acest amestec de ingrediente orientale atent selectate formează acordul parfumului, caracterul de bază al unui parfum de calitate. Producătorii de parfumuri arăbesti selectează cu atenție notele pentru a se asigura că un parfum miroase plăcut și evocă o anumită experiență și simțuri unice. Notele sunt clasificate într-o piramidă de parfum.

Notele unui parfum arăbesc pot fi separate în trei categorii de bază: note de vârf, note de mijloc și note de bază. Notele din vârful piramidei au o volatilitate mai mare (se evaporă mai repede), în timp ce notele din partea de jos sunt de lungă durată.

 

  1. Notele de vârf: uneori denumite note de titlu, formează stratul superior al unui parfum. Cu alte cuvinte, notele de top sunt aromele pe care le detectezi mai întâi după pulverizarea unui parfum. Acestea joacă un rol în stabilirea primelor impresii și în modelarea poveștii unui parfum arăbesc.Notele de top se evaporă rapid, persistând doar primele cinci până la cincisprezece minute. Principalul lor scop este de a da un parfum inițial și apoi tranziția lin în următoarea parte a corpului parfumului. Drept urmare, notele de vârf constau în general, din molecule mai ușoare și mai mici.Unele note de top comune includ aromele de citrice - precum lămâia, portocala și bergamota - precum și note florale ușoare precum lavanda și trandafirul. Busuiocul și anasonul sunt, de asemenea, utilizate frecvent ca note de vârf.
  2. Notele de mijloc: după cum sugerează și numele, notele de mijloc alcătuiesc „inima” parfumului arăbesc. Funcția lor este să păstreze o parte din aroma notelor de top, introducând totodată noi parfumuri,mirosuri pentru a aprofunda experiența. Uneori, denumite note de inimă, notele de mijloc servesc de asemenea, ca un tampon pentru notele de bază.Deoarece constituie aproximativ 70 la sută din parfumul arăbesc total, notele de mijloc durează de obicei mai mult decât notele de vârf. Notele de mijloc apar pe măsură ce notele de vârf încep să se estompeze și rămân evidente pentru întreaga viață a parfumului oriental.Notele de mijloc includ uleiuri florale cu corp complet, aromat, precum iasomie, geraniu, neroli și ylang-ylang, precum și scorțișoară, piper, pin, lemongrass, piper negru și cardamom.
  3. Notele de baza: alături de notele de mijloc, notele de bază formează fundamentul parfumului arăbesc. Ele ajută la creșterea notelor mai ușoare, adăugând totodată mai multă adâncime și rezonanță mirosului îndelungat.Deoarece formează fundația parfumului, notele de bază sunt foarte bogate, grele și de lungă durată. Apar după aproximativ 30 de minute și lucrează împreună cu notele din mijloc pentru a crea mirosul parfumului desăvârșit si luxos. Deoarece notele de bază se scufundă în pielea ta, parfumul lor persistă cel mai mult și poate dura minim șase ore sau mai mult,de obicei la parfumurile arăbești se pot simți chiar și mai multe zile la rând .Notele populare de bază includ vanilie, chihlimbar, mosc, paciuli, mușchi și note lemnoase precum lemn de santal și cedru.  

 

Cum identificati notele de parfum?

Puteți identifica note de parfum pe baza timpului trecut după aplicarea parfumului. Notele de top sunt cele pe care le mirosi imediat după ce parfumul îți atinge prima dată pielea. Odată ce această explozie inițială se estompează, notele de mijloc se lovesc pentru a forma esența parfumului arăbesc. Notele de bază sunt mirosul care durează cel mai mult și este cel de care vă amintiți cel mai mult.

 

Fiecare notă adaugă o anumită calitate la parfum. Unele dintre cele mai frecvente categorii de note de parfum arăbesc includ notele proaspete, florale, condimente, fructe, pădure și mosc, fiecare fiind folosită de obicei în categorii de note specifice. De exemplu, aromele proaspete și florale sunt aproape întotdeauna note de top, în timp ce parfumurile lemnoase și musculoase apar de obicei spre partea inferioară a piramidei.Aici am enumerat diferitele tipuri de note de parfum, împreună cu o explicație despre modul în care sunt utilizate.

 

Notele proaspete:

Notele proaspete sunt ușoare și se disting prin esențe de citrice, făcându-le populare ca note de vârf. Note precum portocala și bergamota conferă unui parfum arăbesc prospețimea și dulceața sa, în timp ce lămâia și bergamota au o claritate mai amară si fresh cu nuațe proaspete.

 

Note florale:

Notele florale adaugă un sentiment natural unui parfum. Sunt adesea folosite ca note de vârf sau de mijloc și pot fi amestecate cu alte note pentru un parfum mai dramatic. Iasomia este o altă notă florală populară, cu mirosul floral fructat și alb, în ​​timp ce ylang ylang adaugă o notă mai tropicală.

 

Note de fructe:

Notele fructate sunt cel mai frecvent utilizate ca note de mijloc, deoarece se amestecă ușor cu alte note și pot adăuga mai multă adâncime unui parfum arăbesc de calitate. De exemplu, murele adaugă un parfum bogat și musculos, în timp ce note precum mărul și căpșuna emană o atmosferă dulce și suculentă.

 

Note de condimente:

Notele de condimente sunt folosite pentru a adăuga căldură și potență unui parfum, amestecându-se deosebit de bine cu note florale din inima unui parfum. Note precum scorțișoara și nucșoara adaugă condiment și dulceață, în timp ce altele precum rozmarinul și busuiocul au o calitate pe bază de plante aromate.

 

Note de lemn:

Lemnul de santal și patchouli-ul sunt două note din lemn care sunt adesea folosite în baza unui parfum pentru a consolida viața parfumului. În timp ce majoritatea notelor de lemn au o calitate lutoasă, altele ca lemnul de cedru și oud oferă un miros dulce frumos.

 

Notele de Musk:

Sau notele de mosc se găsesc cel mai frecvent în notele de bază ale parfumurilor. Bogăția lor ajută la completarea fundației și la creșterea mirosului. Diferitele tipuri de mosc, de la mosc negru la mosc de cașmir, înseamnă că aceste mirosuri pot adăuga o trăsătură unică oricărui parfum arăbesc de calitatea celor de pe site-ul nostru.

 

Toată viață trăim înconjurați de mirosuri și esențe care ne trezesc simțurile și amintirile.

Dacă nu ai putea pune mâna pe parfumul dorit, acum poți obține singurul parfum de care ai nevoie vreodată. Oriental Perfumes îți oferă arome desăvârșite care vă îmbată simțurile în toate zilele și nopțile din viață dvs. cu luxul miresmelor din Dubai.  

 

Parfumuri Arăbești uimitor de proaspete și aromate, care se potrivesc în orice ocazie și care își definesc magia și subliniază plăcerea de a fi tu însuți într-o aura protectivă de încredere!

 

Parfumurile Arăbesti au o mare putere. Acestea trezesc emoții, dorințe, amintiri și ușurare care duc la liniște sufletească. Aceasta este influența parfumului arabesc, aduce seninătate în minte și prin urmare, oferă încredere.

 

Noi cei de la Oriental Perfumes, ne ajutăm clienții să atingă această seninătate a sufletului și trezire a simțurilor și al amintirilor plăcute prin parfumurile nostre.

 

Ne asigurăm că fiecare sticlă de parfum este împodobită cu miresme de lux și arome desăvârșite,nobile, așadar în fiecare sticlă de parfumuri arăbesti veți găsi această cultură bogată a orientului.

 

Cum îti alegi parfumul potrivit pentru tine?

Doriți să testați un nou parfum,un parfum arăbesc?

Chiar dacă îl alegeți pentru dvs. sau pentru cei dragi dvs, avem aici câteva informații pentru a vă ajuta în alegerea făcută și să vă bucurați de noul dvs parfum,mai persistent și mai plăcut din toate punctele de vedere și cel mai important MAI IEFTIN.  

 

Ce inseamna Apa de toaleta sau Apa de parfum?

Chiar daca este Parfum sau Apă de parfum ori Apă de toaletă aici toata diferența pornește de la concentrația de uleiuri aromatice pe care le contin. Cu cât mai mare este concentrația de uleiuri, cu atât parfumul este mai intens și mai persistent in timp.

 

Si sa vedem diferenta dintre ele mai jos:

 

  • Parfum (Extract de Parfum) este cel mai intens și mai persistent parfum, concentrația sa fiind între 15-30 % uleiuri aromatice pure.De obicei doar cu câteva picături, mirosul este foarte persistent și este foarte puternic pe întraga zi și se simte chiar și după câteva zile. Extractul de parfum este de obicei varianta cea mai scumpă de parfum existentă pe piață.

 

  • Apă de parfum (Eau de Parfum) conține de obicei între 8-15 % uleiuri aromatice pure,amestecate în aproximativ 80% alcool etilic.Apa de parfum este de obicei varianta de mijloc de parfumuri existentă pe piață.

 

  • Apă de toaletă (Eau de Toilette), are o concentrație de 4-8 % uleiuri aromatice pure, în aproximativ 75 % alcool etilic. Noi nu avem parfumuri cu această concentrație,majoritatea parfumurilor noastre arăbești sunt Apă de Parfum.

 

  • Apă de colonie (Eau de Cologne) are o concentrație de 3-5 % uleiuri aromatice pure, dizolvate în aproximativ 65 % alcool.Noi nu avem parfumuri cu această concentrație,majoritatea parfumurilor noastre arăbești sunt Apă de Parfum.

 

Cum distingem parfumurile arabesti in general?

 

Parfumurile arăbesti de pe websiteul nostru sunt Feminine, Masculine și Unisex.

Parfumurile arăbesti de Femei contin arome in general florale, cum ar fi iasomia, bergamot, trandafirii, florile de portocal,mandarin, lăcrămioare etc. Parfumurile arăbesti de Bărbați au in general o notă dominantă lemnoasă, cu fructe citrice ,tutun și de mirodenii fresh,note de piele,scorțișoară ,etc.

Parfumurile arăbesti Unisex sunt universale si pot fi folosite atât de bărbați cât și de femei. Parfumurile Unisex arăbesti au in general note dominante de citrice, Lemn de Santal, Rasina de brad,etc.